Blog

Nieuw: Siemens koffiemachines bij Pure Africa Deventer

Siemens koffiemachines bij Pure Africa Deventer Bij Pure Africa vinden we de beste kwaliteit belangrijk. Allereerst geldt dit voor onze koffie. Om die heerlijke Afrikaanse koffiesmaken tot leven te wekken heb je een goede koffiemachine nodig. Daarom hebben we bij Pure Africa het merk Siemens toegevoegd. Siemens staat bekend om zijn innovatieve kwaliteitselektronica voor thuis. We zijn dus een heel goede match. In dit artikel leggen we uit waarom .

Meet PolePole

Deze video gaat over Pierre PolePole. Hij is boer in Rwanda en vertelt wat hij heeft gedaan met het microkrediet dat we hem hebben verstrekt. Hij vertelt ook over zijn toekomstdromen. In Rwanda is het gebruikelijk om mensen aan te spreken met wat wij zien als hun achternaam.  Bekijk hier ook het fotoverslag over Ando's reis naar Rwanda dat we eerder publiceerden.
Koffie oogst komt per fiets binnen

Bezoek aan Rwanda in foto’s

Tijdens ons bezoek aan Rwanda in maart 2017 hebben we natuurlijk een aantal koffie coöperaties bezocht. In deze fotoreportage zie je hoe het er aan toe gaat bij zo'n coöperatie.  Deze boer brengt zijn oogst van de dag naar het coffee washing station. In Rwanda geldt een door de staat vastgestelde prijs. Dit bedrag krijgt hij meteen uitbetaald. Later in het seizoen, als de opbrengst van de coöperatie goed .

Koffiemachine met vaste wateraansluiting of toch een watertank?

Wanneer maak je voor je koffiemachine gebruik van een vaste wateraansluiting en wanneer rust je de machine uit met een watertank? Dit verschilt per bedrijf of organisatie. Wij kunnen je hierover een advies op maat geven.  Vaste wateraansluiting op kantoor Het is erg handig om een vaste wateraansluiting te hebben. Je hoeft dan nooit meer water bij te vullen. Eens per jaar vervangen wij je waterfilter. Verder hoef je .
Bestel de Jura E8 Dark Inox bij de geautoriseerde Jura Dealer

Jura E8 | 3 redenen waarom de koffiemachine zo populair is

Eind 2015 werd de Jura E8 serie geïntroduceerd in de kleuren Platina, Chrome en Piano Black. Sinds dit najaar is daar Dark Inox bij gekomen. Sindsdien gaat de E8, samen met zijn broertje E6, aan kop in onze verkoopstatistieken. Er zijn een aantal goede redenen om dit succes te verklaren. 1. de E8 is een échte Jura Waar veel merken iedere paar jaar een geheel nieuw design ontwerpen voor hun .

Handig: proefplaatsing van een koffiemachine voor bedrijven

Stel je bent op zoek naar een nieuwe koffiemachine. Je vergelijkt online een aantal aanbieders met elkaar en kijkt naar de prijzen van de koffiemachine. Hierdoor krijg je al een aardig inzicht in wat er allemaal mogelijk is. Nog wat verder zoeken, of een offerte aanvraag leert je wat voor soort koffiemachine je nodig hebt voor jouw situatie. Een bedrijf met tien medewerkers heeft andere behoeften dan een bedrijf met .

Update: Sir Tau is aan het aflossen

Vorig jaar introduceerden we Kabelo Tau aan je. Hij benaderde ons met zijn businessplan om een entertainmentbedrijf te starten. Hierover hoefden we niet lang na te denken. Hij is inmiddels ruim een jaar ondernemer en heeft al een aantal evenementen georganiseerd. Het microkrediet dat we hem verstrekten heeft geholpen  de eerste investering te doen; namelijk het kopen van een tent. Aflossing De eerste aflossingen zijn gedaan. Kabelo zal in .

Win een bamboe fiets bij Pure Africa, maar waarom?

Als je in de laatste drie maanden van 2016 een koffiemachine of gewoon een pak koffie koopt bij Pure Africa maak je kans om een bamboe fiets van Ferander te winnen. Mooie actie natuurlijk, maar wat heeft een bamboe fiets te maken met Pure Africa koffie? Behoorlijk veel eigenlijk. Gedeelde werkwijze Ferander en Pure Africa hebben een visie op hoe je zaken doet die overeenkomt. Dit is een visie .
In de Jura Service Factory wordt je koffiemachine helemaal gereinigd.

Onderhoudsbeurt Jura koffiemachine, wanneer doe je dat?

Regelmatig krijgen we de vraag wanneer je machine klaar is voor een onderhoudsbeurt. Het antwoord is altijd verschillend. Sommige machines komen bij ons binnen na drie jaar, andere komen pas voor de eerste onderhoudsbeurt na 8 jaar. Er zijn ongetwijfeld ook nog veel mensen die bij een machine van acht jaar geen onderhoud uitvoeren maar meteen een nieuwe koffiemachine kopen. Belangrijk is om een onderhoudsbeurt uit te voeren als .
Is dit de nieuwe Jura Z8?

Zie je hier de nieuwe Jura Z8?

Er wordt al een tijdje gespeculeerd over een nieuwe premium koffiemachine van Jura. Hij moet Z8 gaan heten. Ook als premium dealer van Jura worden we nog even in het ongewisse gelaten. Nieuwe introducties worden door Jura altijd zeer zorgvuldig gepland. Een maand voor de introductie alvast wat beeldmateriaal in onze mailbox zit er dus niet in. Toch hebben we in Duitsland een mogelijke sneak-preview van de nieuwe Jura .