Pure Africa koffie voor bedrijven

Een Jura koffiemachine op kantoor met Pure Africa koffie

Pure Africa maakt het makkelijk

Leasen of kopen? Je bepaalt het zelf. Wij adviseren je welke oplossing de beste is voor jouw situatie. 

De garanties van Pure Africa

  • Koffiebonen van hoge kwaliteit
  • Je zit nooit lang aan ons vast
  • Leasecontract voor 6 maanden
  • Je investeert in microkredieten door koffie te drinken

Offerte aanvragen

Vijf Afrikaanse koffies

DIT IS PURE AFRICA

Pure Africa is een social enterprise. Samen met jou willen we leningen voor ondernemers in Afrika betaalbaar maken. Voeg je bij de duizenden Pure Africa drinkers en help mee deze doelstelling te bereiken.

Je hoeft er alleen maar lekkere koffie voor te gaan drinken!

Koffie voor bedrijven

Met je collega’s wil je graag lekkere koffie drinken. Koffie is voor bedrijven erg belangrijk. Bij Pure Africa begrijpen we dat. Wij hebben de beste koffies uit Afrika geselecteerd en deze zo gebrand dat de unieke smaak optimaal naar voren komt. Heerlijk om te drinken op kantoor en misschien nog beter als visitekaartje voor je bedrijf.

Een van onze klanten vertelde laatst dat chauffeurs voor een extra kopje koffie langsrijden omdat ze weten dat de koffie bij hen goed smaakt. Een mooi compliment!

Goed geregeld en geen gezeur

Voor bedrijven moet de koffie automaat het ook gewoon doen.  En er moet lekkere koffie uit komen. Bij Pure Africa is dat precies wat we voor bedrijven doen. 

Geen lange contracten

Je wilt een machine leasen of kopen, maar niet meteen aan een contract vastzitten. Vaak heb je die keuze niet. Bij Pure Africa heb je die keuze wel. Je drinkt onze koffie zo lang je die lekker vindt. Als onze koffie lekker is hebben we toch helemaal geen contract nodig?

Reacties zijn gesloten.