Pure Africa koffie voor bedrijven

Koffie voor bedrijven. Pure Africa levert bij bedrijven complete koffievoorzieningen. Vraag bij ons een offerte aan voor een nieuwe koffiemachine op kantoor. We doen je een passend aanbod. Wij kiezen voor kwaliteit. Pure Africa koffie komt het beste uit een Jura Professional koffiemachine.
Een Jura koffiemachine op kantoor met Pure Africa koffie

Smaak van Afrika

Maak kennis met de smaak van Afrika op kantoor. Wist je dat koffie van oorsprong uit Afrika komt? Door die lange historie hebben ze er koffies van uitzonderlijke kwaliteit. Veel Afrikaanse koffies hebben een typerende chocoladeachtige smaak.

Kopen of leasen

Bij Pure Africa houden we niet van lange contracten. We overtuigen je liever met lekkere koffie om bij ons te blijven. Ook kun je zelf kiezen of je je nieuwe machine wilt kopen of leasen. Verandert er iets binnen je bedrijf dan passen we je koffievoorziening er samen op aan. 

 

powered by Typeform

Koffie voor bedrijven die net iets ambitieuzer zijn

Pure Africa Coffee is een social enterprise. We leveren bij jou op kantoor de lekkerste Afrikaanse koffies. Ondertussen investeren we van ieder pak koffie dat jullie drinken 1 EURO in microkredieten. Verderop lees je meer over waarom we dat doen. In onze koffie voor bedrijven service leveren we de machine, regelen het onderhoud en zorgen voor een heerlijke kop koffie. 

Goede kwaliteit koffie voor je klanten en collega's wordt steeds belangrijker. De koffie van Pure Africa is 100% Arabica kwaliteit, Afrika is tenslotte de bakermat van koffie. Dankzij slow roasting komen de unieke smaakkenmerken van dit krachtige product al brandend tot leven. Proeven? Pure Africa levert koffie voor bedrijven van 5 - 1.000 medewerkers.

 

Omdat Pure Africa lekker, flexibel en sociaal koffie drinken op kantoor mogelijk maakt.

Zonder contract

Bij een nieuwe benadering van koffie drinken op kantoor hoort ook een nieuwe overeenkomst. Wij werken met onze klanten samen op basis van vertrouwen en openheid. Voor het onderhoud hebben we een contract. Voor de koffie afname niet. Als je tevreden bent over onze service en onze koffie lekker vindt dan is een contract helemaal niet nodig.

 

Waarom investeren in microkredieten?

Wij, Ando Tuininga (LinkedIn) en Justus Bijlsma (LinkedIn) hebben Pure Africa opgericht met de gedachte dat we, naast lekkere koffie, iets nuttigs willen doen voor de landen waar onze koffie vandaan komt. We willen dat dit transparant is. Het resultaat moeten we zelf kunnen volgen en aan onze klanten kunnen laten zien.

Met Fairtrade kan dit niet. Daarom investeren we van ieder pak koffie 1 EURO in microkredieten. We reizen regelmatig naar Afrika om de ondernemers te interviewen en kijken hoe de kredieten zich ontwikkelen.

Economische ontwikkeling komt uit ondernemerschap

In Rwanda zijn we al veel goede ondernemers tegengekomen. Het grote probleem voor die ondernemers? Financiering! Een banklening kost een ondernemer tussen de 18% en 35% rente per jaar. Als we het rentetarief kunnen verlagen dan kunnen ondernemers aan de slag. Ons rentetarief is daarom 6% per jaar. Doe je mee? 

Wij willen impact maken

Ook op de wereld van microkredieten valt het een en ander aan te merken. Zo betalen de meeste ondernemers minimaal 25% rente per jaar over hun lening. Dit loopt soms zelfs op tot 100% of meer. Een ongehoord hoog percentage. Wij verstrekken in samenwerking met Rwandese banken leningen tegen een rente van 6%. Met de rente dekken we de kosten voor de bank om de lening te beheren. Gedurende de looptijd van de lening, die alleen wordt verstrekt op basis van een ondernemingsplan, volgen we de ontwikkelingen van de ondernemer.

Kies daarom voor Pure Africa Coffee bij jouw bedrijf en schenk meer dan alleen een kop koffie. Meer weten over microkredieten? Lees en kijk hier ons verhaal.

Delen

Comments are closed.