Melitta Cafina XT6

Catalogusprijs: € 9.800,- (excl. BTW)
Lease vanaf €249,- (excl. BTW) per maand
Proefplaatsing? bel 0570-572 277

Als je een offerte aanvraagt ontvang je van ons een mooi aanbod om de machine te kopen. We sturen je ook een leasevoorstel zodat je alle opties op een rij hebt. De leaseprijs die je hier ziet is inclusief het onderhoud en plaatsing van de machine.

Vraag je offerte direct aan

Delen

Beschrijving

Ben je altijd op zoek naar perfectie? De Melitta Cafina XT6 is een koffiemachine die veel te bieden heeft. Wat er uitspringt is de afwerking. Je selecteert je koffie via het touchscreen. Na het malen van de bonen met de keramische molen loopt je koffie uit de roestvrijstalen uitloop. Een machine met een hoog afwerkingsniveau dus. Zowel qua materialen als koffie.

Investeer in microkredieten

Doe iets goeds met je zakelijke koffievoorziening en begin met investeren in microkredieten. Van iedere kilo koffie die jij drinkt investeer je €1,- in microkredieten. De leningen worden verstrekt aan koffieboeren in Rwanda. Zij hebben grote moeite om een lening te krijgen van de bank waarmee ze land of nieuwe gewassen kunnen kopen. Als ze een lening krijgen betalen ze al snel 25 tot 40% rente. Met een Pure Africa lening betalen de boeren 6% rente om de kosten voor het beheer van de lening te dekken.

Lees hier meer over waarom we investeren in microkredieten.

Capaciteit Melitta Cafina XT6

Ben je op zoek naar een koffiemachine die de hele dag aan moet staan? De Melitta Cafina XT6 kan 150 koppen koffie per uur aan en zelfs 170 espresso’s. Door een aansluiting op het vaste waternet en een groot bonenreservoir gaat hij aan één stuk door met het maken van koffie van de beste kwaliteit. Mits je er Pure Africa bonen in gooit natuurlijk :).

Uitbreidingen

De Melitta Cafina XT6 is met allerlei opties uit te breiden. De getoonde prijs is de standaard uitvoering van de machine met één bonenreservoir en een uitloop voor koffie en heet water. Een module voor melkschuim of het maken van chocolademelk zijn optioneel. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Extra informatie

Aantal koppen per dag

1200

Artikelnummer

MCXT6

Cappuccino met

topping (poedermelk), verse melk

Merk

Melitta

One Touch Cappuccino

ja

One touch latte macchiato

ja

Soort display

TFT kleuren, Touch

Vaste wateraansluiting

ja

Afmetingen

300 x 580 x 715 (BxDxH)

Aantal molens

1 (uitbreidbaar naar 2)

Aantal koffierecepten

12

Inhoud koffieresidubak

65 porties

Inhoud bonenreservoir

1,3 Kg

Review van de klant

5 sterren 0
4 sterren 0
3 sterren 0
2 sterren 0
1 ster 0

Reviews

Er zijn nog geen reviews

Schrijf als eerste een review “Melitta Cafina XT6”

Use one of the allowed file type: jpg,png.